Kategoriat
Uncategorized

Milloin WhatsApp näyttää ”Kirjoittaa…”-tilan?

Whatsapissa keskusteluikkunan yläreunassa näkyy välillä ”Kirjoittaa…”-teksti, välillä ”Nähty viimeksi” teksti, joskus ”Paikalla” ja välillä taas ei yhtään mitään.

Tässä kirjoituksessa käsittelen sitä, milloin WhatsApp näyttää ”Kirjoittaa…”-tilan.

Whatsapp näyttää toiselle käyttäjille ”Kirjoittaa…”-tekstin teidän välisessä keskusteluikkunassa sekä ”Keskustelut”-välilehdellä silloin, kun kirjoitat katselevalle henkilölle viestiä. Kirjoittaessasi viestiä ryhmään, näkyy ryhmäkeskustelun yläreunassa teksti ”Sinun nimesi kirjoittaa…”

”Kirjoittaa…”-tilaa ei voi piilottaa muilta käyttäjiltä millään tavalla, toisin kuin ”Nähty viimeksi” tilan tai viestien lukukuittaukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *